Leiding worden
Scouting is een organisatie die draait op vrijwilligers. Iedere week hebben een leuke groep kinderen die helemaal opgaan in scouting. Maar met enkel jeugdleden kan de canisisugroep niet blijven voorbestaan.

Daarom zijn we bij onze Scoutinggroep op zoek naar nieuwe leden die ons leidingteam willen versterken. We willen immers zoveel mogelijk kinderen het Scoutingspel laten beleven. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team. Heb je interesse om wekelijks en gedurende de verschillende kampen een speltak te vermaken, leuke programma's te verzinnen en lekker buiten bezig te zijn? Ben je enthousiast en wil je tijd te investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op.

Heb je geen interesse of tijd om iedere week ons team te versterken, geen probleem er zijn binnen onze groep voldoende manieren om te helpen. Denk  bijvoorbeeld maar aan een bestuursfunctie  Of ben je meer een klusser die graag wil helpen met het onderhoud van het gebouw, als je wilt helpen ben je altijd welkom.