De Welpen zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar. Shanti en Mowgli uit het Jungleboek verhaal nemen de Welpen mee de Jungle in en beleven daar de meest spannende avonturen!

De activiteiten van de Welpen zijn verbonden aan acht activiteitengebieden zoals: het wolvenhol (Veilig en Gezond), de raadsrots (Identiteit), Guha grotten (Expressie), Haveli (de Samenleving), Khaali Jagha vlakte (Sport en Spel), Nishaani plaats (Uitdagende Scoutingtechnieken), Emaarate ruïne (Internationaal) en de Talaab poel (Expressie).

Elke leiding heeft ook een naam die bij een dier in de jungle hoort zoals Kaa de Slang, Sahi het stekelvarken, Shere Kahn de leeuw, Bagheera de panter en ga zo maar door. En net zoals bij  mensen heeft iedere leiding ook zijn eigen karakter.

De Welpen kunnen ook badges verdienen. Deze kunnen zij verdienen door verschillende opdrachten uit te voeren rondom een bepaald thema, door de badge op hun blouse te dragen laten de kinderen zien wat ze allemaal al hebben geleerd.

Ook gaan de Welpen ieder jaar 5 dagen op zomerkamp. Tijdens dit zomerkamp beleven de kinderen de spannendste avonturen rond het thema van het kamp.

Voor dit zomerkamp is er ook nog een overnachting zodat de kinderen kunnen wennen aan het idee dat zij een nachtje van huis weg zijn.

 

Elke zaterdagmiddag hebben we bijeenkomst van 14:00u tot 16:00u.


           

            Voor alle vragen over de welpen, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen
            met de leiding via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.