De Welpenleiding

De Welpenleiding van onze groep bestaat uit drie vaste leiders. Ook hebben wij enkele hulp-welpenleiders. Deze personen helpen een handje als er een of meer leden van de vaste leiding niet kan. Ook deze hulp-welpenleiders staan op deze pagina vermeld.

omdat het spel van welpen gebaseerd is op het rimboeverhaal, hebben de leiders van de welpen allemaal een naam van een figuur uit het rimboeverhaal uitgekozen als bijnaam. De welpen spreken de leiding ook met deze naam aan (meestal weten de welpen zelf de echte namen niet.)


Baloe (Laura de Keijzer)
Baloe is de bruine beer.
Zij kwam pas in de lente van 1999 bij de leiding, maar het leek meteen of ze er al jaren bij zit. Baloe is prettig gestoord, maar als het moet kan ze ook streng zijn. Baloe zat voorheen in Delft bij een waterscoutinggroep, waar ze korte tijd Beverleiding was. Baloe is een bruine beer, dus natuurlijk houdt ze van luieren, lekker eten en muziek. Ze is dan ook altijd wel in voor een feestje en natuurlijk zit ze bij de Pivo's van onze scoutinggroep.


Ko (Marco den Broeder)
Koo is een kraai.
Hij is een paar jaar geleden besmet met het Scoutingvirus door Hathi. Zij gingen samen schaatsen en een heel eind fietsen (naar Engeland en de hele Rijn langs!). Hij heeft het zwaar te pakken, momenteel is hij van de leiding zelfs degene die het langs achtereen bij de Welpen zit. Ko houdt van schaatsen, fietsen, vissen en is ook lid van Etak, onze nieuwe speltak voor 24 t/m 36 jarigen.
Chil (Sander van Leeuwen)
Chil is een roofvogel.
Chil zit al 11 jaar bij scouting maar het laatste jaar geeft hij ook leiding aan de de welpen. Chil heeft het heel erg naar zijn zin bij de Welpen. Chil gaat over de centjes, daar merken de welpjen niet zo veel van, maar is wel belangrijk.Chil zit net zo als Baloe bij de Pivo's van onze scoutinggroep. Chil houd deze internet pagina bij.
De Hulp-Leiding

Hathi (Cor Wildenberg)
Hathi is de olifant.
De meeste welpen kennen Hathi nog wel van het vorige zomerkamp. Hathi is geen vaste leiding meer bij de Welpen, toch komt ie zo af en toe nog even langs. Cor zit bij de Etak van onze scouting groep.
Shere Khan (Arnoud de Jong)
Shere Khan de tijger.
Shere Khan is onze laatste aanwinst als hulp leider, mischien dat hij nog een vaste leiding bij onse wordt maar dat weten we nog niet. Shere Khan zit al heel lang bij de scouting en zit nu bij de pivo's van onze groep.