Scouting Grevelingengroep

Gelegen aan de Spuiweg 3 te Brouwershaven, op een schitterende locatie, onderaan de dijk van het Grevelingenmeer, is het clubgebouw van de Grevelingengroep gevestigd. Deze mooie locatie is geschikt voor het organiseren van talloze activiteiten.


De Grevelingengroep Brouwershaven is in 1985 opgericht als scoutinggroep voor kinderen vanaf 6 jaar. De leden zijn verdeeld over 3 speltakken, die elk hun activiteiten hebben, gericht op hun eigen belevingswereld. Voor een overzicht van wat elke speltak doet, kunt u kijken op de speltakpagina’s van de dolfijnen, zeeverkenners en wilde vaart. Vaste activiteiten van elke speltak zijn o.a. het zomerkamp en enkele weekendkampen.  De leiding van de speltakken is professioneel opgeleid door de landelijke organisatie van Scouting Nederland. Grevelingengroep Brouwershaven is gehuisvest in De Lelie; ons clubgebouw aan het einde van de Spuiweg.

De speltakken

klik hier voor de:
Zeeverkenners 11-16 jaarZeeverkenners.htmlZeeverkenners.htmlZeeverkenners.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1

Agenda

Quick links

Speltakken

Verhuur

CWO

Sponsoring

Grevelingengroep Brouwershaven werkt samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen.


Grevelingengroep Brouwershaven ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt de Grevelingengroep daar geld voor.


Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen.


En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra! Het enige wat je hoeft te doen is via deze site naar jou online winkel gaan voor je online aankopen doet. Vervolgens zorgt SponsorKKliks er voor dat wij tot wel 10% van uw aankoop terug krijgen als sponsoring van de groep!

Grevelingengroep

Brouwershaven