Contributie

Het contributiebedrag van onze groep is per speltak hieronder aangegeven. In november ontvangt u per mail de contributie- nota. Als groep doen we ons uiterste best om zo goedkoop mogelijk te blijven, maar we vinden het ook belangrijk om leuke activiteiten aan te bieden. Voor vragen over de contributie kunt u contact opnemen met onze penningmeester: Jacqueline Dingemanse. 

Wat krijgt uw kind voor dit geld? Het belangrijkste is natuurlijk het lidmaatschap van onze Scoutinggroep. Dit houdt in dat uw kind wekelijks mag meedraaien met de opkomsten! Ook krijgt uw kind een Scouting Magazine met daarin nieuwtjes, tips en een leuke Scoutingstrip. Daarnaast is het met behulp van het online registratiesysteem Scouts Online gemakkelijk om contactgegevens te bekijken en aan te passen. Ook kunt u in Scouts Online de Scoutcard van uw kind downloaden. Dit is de lidmaatschapskaart van Scouting Nederland waarmee uw kind korting krijgt bij de ScoutShop en diverse kampeerterreinen in binnen- en buitenland. Deze kaart kunt u, na de officiële inschrijving, downloaden op www.sol.scouting.nl.

De gemeente levert geen subsidie aan onze Scoutinggroep. Mocht u moeite hebben met de betaling van het contributiebedrag, dan kan de regeling  Kindpakket uitkomst bieden om minder te hoeven betalen voor het lidmaatschap. U kunt dit aanvragen bij Gemeente Westland.

Speltak

Contributie per seizoen

Kosten kamp

 

Bevers

€ 73,50

± € 35,-

24 uurs kamp

Welpen

€ 75,60

± € 110,-

Zomerkamp

Scouts

€ 86,10

± € 110,-

Zomerkamp

Explorers

€ 96,60

± € 200,-

Zomerkamp

Roverscouts

€ 96,60

± € 200,-

Zomerkamp