't Handboek JOTA-JOTI JOTA-JOTI logo

Start
Volgende pagina »

Start

Dit is de online-versie van 't handboek JOTA-JOTI.

Voor de scouts:

Dit handboek helpt scouts, leiding, en zendamateurs bij het organiseren van een JOTA, JOTI, of JOTA-JOTI voor hun scoutinggroep. Daarnaast kun je dit handboek ook gebruiken tijdens het voorbereiden van opkomsten of andere scoutingactiviteiten. We hebben dit handboek boordevol handige tips, programma's en voorbeelden van andere scouting groepen gestopt.

Kortom, een naslagwerk voor starters maar ook de meer ervaren deelnemers aan JOTA en JOTI.

JOTA-JOTI met de Bevers in 2012

JOTA-JOTI 2012

Voor al die andere bezoekers

Dit handboek helpt natuurlijk niet alleen scouts. Het is er ook voor zendamateurs die met de JOTA actief aan de gang willen en iets meer willen weten van de achtergrond van JOTA-JOTI en scouts die er mee bezig zijn. Uiteraard is dit handboek ook interessant ook voor al die andere mensen die aan de gang willen met techniek en communicatie voor de jeugd.

Jouw bijdrage is welkom!

Jouw bijdrage is zeer welkom. Dit handboek is een smeltkroes van de 'best practises' van heel veel scouts, scoutinggroepen, en zendamateurs. Zij hebben bij gedragen om van dit handboek te maken wat het nu is.
Steeds weer komen er nieuwe dingen waar we rekening mee moeten houden of mogelijkheden die we willen gebruiken bij de JOTA-JOTI. Jullie hebben daar de meeste ervaring in en we willen graag anderen laten delen in jullie kennis.

Heb je speltips, ideeën, of ervaringen die je met anderen wilt delen? laat het dan aan de editors van dit boek weten. Met jouw ervaring kunnen we dit boek nog veel mooier en interessanter maken. Aanvullingen ontvangen we graag via het E-mail formulier.

Dit handboek wordt de 7e uitgave!

In 2008 zijn we begonnen met het schijven van dit handboek. Het resultaat van dit werk staat op de DVD van de JOTA-JOTI 2008, 2009, 2010, 2011 en 2012! Deze DVD wordt gestuurd aan alle deelnemers die in 2012 hebben meegedaan aan de JOTA-JOTI. Wil je DVD hebben voor eigen gebruik? Neem dan contact op met de Landelijke JOTA-JOTI organisatie via het E-mail formulier.