Maxima, Beschermvrouwe van Scouting
Koningin Maxima
beschermvrouwe Scouting Nederland

Geplaatst op nieuws / foto's: 
okt 2016 Intekenlijst voor kerststerren actie; zaterdag 10 december 2016 worden ze geleverd.
dec 2016

Kindervakantiemiddag in Kerstvakantie

Op de laatste zaterdagmiddag van de Kerstvakantie, 7 januari a.s., is er voor alle kinderen van 7 tm 12 jaar een leuke spelmiddag.
Deze middag worden pokemons gevangen, niet met mobieltjes, maar met leuke opdrachten. Daarbij kan je denken aan een hindernisbaantje nemen, een appelflap bakken, van een kabelbaan af glijden, een levende knoop ontwarren en nog veel meer.

Tussen 14.00 en 14.15 uur kun je binnenkomen en het is ongeveer 17.00 uur afgelopen. Aanmelden is gewenst, want vol = vol. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar kindermiddag@merhula.nl of bel met 035-5422211. De kosten zijn 5 euro, die ter plekke betaald kunnen worden. Ook bij minder goed weer, gaat het spel gewoon door. Het is wel zaak om kleding aan te trekken dat tegen een stootje kan. We zitten midden in het bos immers. De locatie is Amsterdamsestraatweg 11a in Baarn, vlakbij de Marechaussee-kazerne.
>>>> Ouder nieuws >>>>>

Bestel jij wel eens iets online? 
Doe dat dan via Sponsorkliks
Dan help je onze club!
En 't kost jou niets extra's!

 

"Arial" size="2">sep 2013 Fotopresentatie van 2012-2013 incl. zomerkamp van de welpen sep 2013 Fotopresentatie van zomerkamp scouts 2013 >>>> Ouder nieuws >>>>> NB er staan veel foto's op de site van Wico

 


Bestel jij wel eens iets online? 
Doe dat dan via Sponsorkliks
Dan help je onze club!
En 't kost jou niets extra's!