Sponsormogelijkheden Botenloods

Scouting Mijnsheerenland

Scouting Mijnsheerenland wil graag een botenloods realiseren! Met deze botenloods hopen zij in de toekomst meer mensen enthousiast te maken voor scouting.
Een verkorte versie van het plan vindt u hier. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje info en tekeningen.

Om dit te kunnen realiseren hebben wij uw hulp hard nodig.
U kunt op verschillende manieren helpen:

  • Voor het bouwen van de botenloods hebben wij veel bouwmaterialen nodig (hout, stenen, maar ook toilet, bankjes,…). Mogelijk heeft u goede contacten met leveranciers waardoor u deze bouwmaterialen kunt schenken of tegen een sterk gereduceerd tarief kunt leveren.
  • Ondersteuning is ook mogelijk door sponsoring van andere scoutingmaterialen zodat meer geld vrij komt voor de botenloods. Dit kan bijvoorbeeld zijn sponsoring van zeilen van de lelievletten, eventueel voorzien van het logo van uw bedrijf.
  • Een financiële bijdrage voor de realisatie van de botenloods is natuurlijk altijd welkom.

Uw (bedrijfs) naam zal in ruil voor uw hulp natuurlijk genoemd worden in onze publiciteitsuitingen.  Maar een andere tegenprestatie is ook mogelijk. Wij denken bijvoorbeeld aan:

  • Scoutingleden klussen laten doen zoals het kappen van bomen,…
  • Plaatsing van een bord met het logo van uw bedrijf in de nieuwe botenloods
  • Een leuk uitje voor uw bedrijf of misschien familie op ons eigen scoutingterrein. De mogelijkheden zijn dan legio. Echte scoutingactiviteiten zoals pionieren, zeilen, vlotten bouwen, kampvuur maken en zelf koken, workshop zeilen, vossenjacht, workshop knopen, zandkastelen bouwen etc.

Zo proberen wij, als u scouting helpt, u ook te helpen. De inhoud van deze tegenprestaties zullen wij in onderling overleg bepalen.

Deze hele brief kunt u ook in PDF format downloaden.