START


De start van de expeditie zal plaats vinden in de eerste blokhut (vanaf de cafetaria wagen aan de E304) aan de Strokelweg in “De Stad Der Dolfijnen”. De expeditie leden worden verwacht tussen 19.00 en 19.30.
Om 19.30 zal onze secretaris Ingancia Zum Exita het officiële start sein geven voor de expeditie.
Op het beginpunt zullen wij u koffie en thee kunnen aan bieden. Helaas geen andere consumpties. Ook is hier niets te eten te vinden.
Ook dient U zelf uw ontbijt mee te nemen.

Klein beetje OV info:

Vanaf Hengelo gaat er 2x per uur een trein naar de stad der dolfijnen, die er 1.30 dan wel 1.38 uur overdoet. Tussen 17.00 en 18.00 uur zelfs 3 keer per uur. Er zijn geen geplande bijzonderheden.

Van het NS station in Harderwijk is het vervolgens 4 minuten met de bus, en dan nog 16 minuten lopen naar de Strokelweg, vanaf de halte Eendenparkweg in Ermelo. Verwachte aankomst van openbaar-vervoerders aan de strokelweg is dan: 18.45 of 19.10 uur. Totale rit vanaf Hengelo: 1.57 of 2.07 uur.

Als u deze optie kiest dient u er rekening mee te houden dat het dan de derde blokhut is aan de linkerkant.

Andere OV opties:

Andere optie is tot station Amersfoort (voor bepaalde mensen wellicht handiger). Dan is het met de bus nog 3 kwartier met de bus naar de Eendenparkweg in Ermelo, en wederom 16 min. lopen. Deze mensen komen om 19.25 uur aan aan de Strokelweg.

Vanaf NS Harderwijk kunnen mensen ook met de treintaxi. Er rijdt echter geen stadsbus (alleen streekbussen).

Bovendien is het mogelijk via station Ermelo aan te komen. Hengelo- Ermelo is 1.34 uur en kan 2 keer per uur worden genomen. Van NS Ermelo is het met de bus 7 minuten naar dezelfde halte aan de Eendenparkweg. Deze mensen verwachten we dan aan de Strokelweg om 18.53 of 19.10. Ook hier geen geplande moeilijkheden.