Verhuur blokhut

Vanaf deze zomer 2019 gaan wij onze helemaal zelf gebouwde blokhut verhuren.

Onze blokhut is van alle gemakken voorzien en heeft 2 slaapzolders, een horeca keuken, 2 wc groepen met elk 2 douches en 2 toiletten; waarvan 1 mindervalide douche / toilet.

De blohut heeft tevens een binnen en buiten openhaard, een kampvuurkuil en een mooi buiten terrein. Het gebouw is geschikt om met 32 man binnen te slapen.Onze blokhut ligt in het diemerbos en ligt op 10 miniten lopen van het openbaar vervoer naar Amsterdam. (Bus 66, 323 en 328 en Tram 19)Mocht je intresse hebben kijk dan op scoutingdiemen.nl of mail naar verhuur@scoutingdiemen.nl

Verhuur overig

Heeft u een tent nodig voor een tuin- of straatfeest, bijeenkomst, promotie-campagne... U bedenkt het maar. Scouting Diemen heeft voor u de oplossing! Behalve tenten verhuren wij ook bierbanken, tafels en podiumstukken van 2 bij 1 meter. Voor vragen over verhuur mail naar verhuur@scoutingdiemen.nl


Wij leveren een kant- en klare tent bij u af op een door u gewenste datum. Daar u hoeft u zelf dus niets voor te doen ! De leden van Scouting Diemen zorgen namelijk voor het opzetten en afbreken van de tent. En dat alles voor een hele mooie prijs!

De tent kan zowel met als zonder zijflappen (zie voorbeelden) worden opgezet. De levering van banken en tafels zijn optioneel en nader te bespreken.

Ook hebben we voor u een klimwand in de verhuur (zie hiernaast). Altijd al eens willen weten hoe het is om aan een muur met grepen naar de hoogte te klimmen en daarna naar beneden af te glijden aan een touw? Wij hebben vuur de mobiele klimmuur en expertise!

Belangrijke noot:Let u erop, dat de tenten moeten worden opgezet op gras moeten of op een stoep waar de tegels uit kunnen. Ook moeten we buiten de maat ook nog scheerlijnen plaatsen, dus wordt de tent nog een halve meter groter aan alle kanten. Dus 6x6 wordt 7x7.

Verhuur: Tenten


Witte tent & Groene legertent/

Verhuur: Bierbanken & Tafels


Bierbanken en tafels vanaf boven