Email

Ik heb geen hekel aan email, het zal alleen soms even duren voor ik antwoord. Vind je de nieuwe layout met frames echt geen vooruitgang, of ben je het met andere zaken niet eens, stuur dan gerust een mailtje. Ook als je een idee voor een spel hebt wat ik nog niet op mijn site heb, mail maar. Het wordt bij de eerst volgende update toegevoegd. En dat kan wel even duren, want ik heb zelf geen internet. Meestal zo'n drie a vier updates per jaar zullen uitgevoerd worden.

Het enige soort mailtjes waar ik meestal niets mee kan zijn mailtjes van het type:


... Ik kwam je site tegen op internet en hij is echt heel cool. Ik zoek voor zaterdag nog een spel van twee uur voor 40 kinderen van vijf jaar met als thema Duitsland. Heb jij misschien nog een goed idee?

Met dit soort mail, wat meestal op donderdag binnenkomt, kan ik meestal niets. Een opkomst is niet een standaard-idee van iemand anders even snel uitvoeren. Voor een goede opkomst moet je het zelf voorbereiden en bedenken.

Affijn, als je iets op je hart hebt, zet maar op de mail. Het ergste wat je kan overkomen is dat mijn collega's en ik ons rotlachen en het mailtje het hele bedrijf doorsturen :)

Be prepared!

Roeland Poulussen
Mailadres verwijderd ivm spam