SPS - Home

Welkom bij SPS


SPS staat voor Scouting Programma Site. Op deze site kun je dan ook vanalles vinden dat de maken heeft het Scouting en Scouting programma's. Van complete opkomsten en suggesties voor je (zomer-)kampthema tot een aantal losse spelletjes en kampvuuracts. Kortom SPS is een erg handig hulpmiddel tijdens het voorbereiden van een zomerkamp of een opkomst.

Hoewel de meeste inhoud bedoeld is voor 7-11 jarigen vind je op de site ook voor andere leeftijden nuttige informatie. Die hoeveelheid informatie wordt steeds groter, dus zet de site bij je bookmarks en kom over een tijdje nog eens terug.

Veel plezier ermee!
Roland


 

Inhoud

Dit is in kort bestek wat SPS je zoal te bieden heeft. Vanaf de onderstaande pagina's word je verder gestuurd naar de pagina's met de informatie. Ook kun je met de zoekfunctie, onderdaan elke verticale groene balk, de site doorzoeken. Via de balk onder het SPS logo kun je snel wisselen tussen de verschillende onderdelen van de site. Daarnaast is er nog een sitemap, waarvandaan je practisch alle pagina's van SPS kunt benaderen.


 
Niet gevonden wat je zocht?
  powered by FreeFind
[Home] [Email] [Sitemap]

© 1997-2016, SPS / HTML door: Roland Masselink
Algemene voorwaarden  Disclaimer