Zonnebloempittenactie

In de maand april gaan we weer in ulft langs de deur om zonnebloempitten te verkopen. Het is de bedoeling dat deze zonnebloempitten opgekweekt worden tot een flinke zonnebloem. U kunt zich in het najaar melden bij ons als u denkt dat uw zonnebloemen behoren tot de langste zonnebloemen van ulft. Er zijn leuke prijzen te winnen. Voorwaarde is wel dat u de zonnebloempitten bij ons gekocht heeft.

Wij plaatsen dit najaar een stukje in de Gelderse Post. U kunt zich ook melden via het speciale actie-emailadres. Op de voorpagina zal ook gemeld worden hoe de actie verloopt en vanaf wanneer u zich kunt melden. Houdt onze website dus in de gaten!

Om allerlei redenen kan het voorkomen dat we niet bij u aan de deur zijn geweest met een zakje zonnepitten, hopelijk heeft u er begrip voor dat we te weinig tijd en menskracht hebben om elke straat langs te gaan. Verder kan het zijn dat u niet thuis was toen wij langskwamen. Wilt u alsnog meedoen met de actie en komt u uit Ulft of directe omgeving dan kunt u alsnog via bovengenoemd emailadres 1 of meer zakjes bestellen.

Actie verloop:

Datum

Onderdeel

Status

maartStukje in lokale krantenGereed

april

Verkoop Zonnebloempitten

september

Melding op website

 

september/oktober

Het meetteam gaat op pad

 

Er kunnen aan deze pagina geen enkele rechten ontleend worden!

Terug naar de Scouting homepage

 

Reacties en opmerkingen naar vipo1@hotmail.com
Plaatje email

Scouting Ulft pagina's: http://ulft.scoutnet.nl of http://ulft.surf.to
Laatste update: 15 april 2007, © Scouting Ulft