Links geen menu te zien? De pagina uit het frame gesprongen? Klik hier en als dat niet helpt hier

 

 

18 oktober 2005

Foto's van de JOTA staan online.

13 oktober 2005

Nog 1 dag en dan begint de JOTA. Ook dit jaar doen we weer mee. Volg de JOTA bij Scouting Ulft op de JOTA pagina.

8 oktober 2005

Gisteren was de grote overvliegbijeenkomst. 7 Leden van verschillende speltakken zijn overgevlogen. Overvliegers, gefeliciteerd en heel veel plezier bij je nieuwe speltak!

25 september 2005

De reunie was geweldig mooi, de organisatie nogmaals hartelijk dank voor de vele uren die jullie er in gestoken hebben. De bezoekers bedankt voor de bijzonder gezellige dag. Als er mensen zijn die foto's beschikbaar willen stellen voor gebruik op deze website dan kunt u contact opnemen met de webmaster.

Scouting Ulft heeft een nieuw huisnummer gekregen door een gemeentelijke hernummer actie. Wij zijn "verhuisd" van nummer 41 naar nummer 263.

19 september 2005

Scouting Ulft doet ook dit jaar weer mee aan de JOTA, de JOTA wordt gehouden in het weekend van zaterdag 15 oktober. Onze call is PE1NGR/J en onze QTH locator is JO31EV.

Zonnebloemactie 2005

Mensen die in aanmerking denken de hoogste zonnebloem van Ulft te hebben, kunnen contact opnemen met ons meetteam via actie@ulft.scoutnet.nl

1 september 2005

De zomerkampen zijn weer voorbij, de vakanties zijn weer voorbij, de eerste groepsavonden zijn weer gestart en er worden weer grootse plannen gemaakt voor het nieuwe seizoen. Te beginnen met de viering van het 60 jarig bestaan van Scouting Ulft dat op zaterdag 24 september gevierd wordt met een reunie van (oud) leiding en (oud) bestuur.

7 maart 2005

In de periode 11 april tot en met 22 april 2005 houdt Scouting Ulft weer haar jaarlijkse zonnepitactie

6 maart 2005

Dit jaar bestaat Scouting Ulft precies 60 jaar. Dit gaan we natuurlijk vieren! Vorige week heeft er een uitgebreid artikel in de "Ulftse krant" gestaan over de pivo's en over Scouting Ulft. Voor de reunie zal nog een keer een artikel in de plaatselijke krant verschijnen. Tot die tijd zal nieuws voornamelijk via deze website verspreid worden.

De organisatie van de reünie zou graag in contact willen komen met oud-leiding en oud-bestuursleden van de Dr. Ariënsgroep en de St. Franciscusgroep die nog geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen. Wij zijn waarschijnlijk niet in het bezit van uw huidige adres. U kunt zich aanmelden bij Frank Verbrugge (reunie@ulft.scoutnet.nl).

 

2 februari 2005

Op 7 en 8 februari starten de explorers en de pivo's weer met de verkoop van vastenavondbroodjes in Ulft. Inwoners van Ulft kunnen hen maandag vanaf negen uur aan de deur verwachten. Na het succes van vorig jaar is besloten deze actie ook dit jaar weer te houden. Bakker "Docus van der Zande" zal de speciale overheerlijke broodjes voor ons bakken.

Op 26 februari wordt de Baden Powell viering gehouden. Vanaf half vijf zijn alle leden van Scouting Ulft welkom op deze viering, waar rondom een gezamenlijke maaltijd diverse activiteiten plaatsvinden. Dus je hoeft van tevoren niet te eten!

15 januari 2005

De gidsen hebben de laatste groepsavond voor kerst een gezellig etentje georganiseerd en zelf klaargemaakt. Hier zijn de foto's van deze avond.
De pagina's van de welpen zijn weer helemaal vernieuwd! De kampdatum is ook bekend!

9 november 2004

Op de Fotopagina zijn nu alle foto's verzameld van de JOTA 2004.

17 oktober 2004

Een verslag van de JOTA is natuurlijk nog niet af maar je vindt hier al wel een fotoverslag. Inmiddels zijn de eerste reacties binnengekomen van mensen die een ballon gevonden hebben.

16 oktober 2004

De ochtend om 0:00 uur onze tijd begon de JOTA, ook bij Scouting Ulft. De eerste foto's staan online. We hebben onder anderen een balonnenwedstrijd georganiseerd. Het was goed weer voor de balonnen, we hadden een behoorlijke zuidelijke wind. We hopen dat er veel kaartjes worden teruggestuurd.

19 september 2004

Onze overbuur bestaat niet meer, Restaurant Smithuus is gesloopt...

Restaurant Smithuus, foto 1. Klik op de foto om deze te vergroten
Restaurant Smithuus, foto 2. Klik op het plaatje om de foto te vergroten

15 september 2004

Op de verhuurpagina staan allerlei foto's van ons clubgebouw en haar omgeving. Op de internetsite van de bekende fotograaf Jan Besselink staan nog meer foto's van Ulft.

1 september 2004

Vandaag begint de eerste groepsavond van de gidsen in het clubgebouw in zuid. Door vooral externe factoren worden wij geconfronteerd met hogere kosten waardoor het voor Scouting Ulft in de toekomst niet mogelijk is om twee verenigingsgebouwen in stand te houden. Er moeten in verband met de ARBO-eisen veel aanpassingen aan het gebouw plaatsvinden. Daarnaast brengt Scouting Nederland het stopzetten van de rijkssubsidie gedeeltelijk bij de plaatselijke verenigingen in rekening. Per 1 januari 2005 wordt er niet langer gebruik gemaakt van het clubgebouw in noord. Alle speltakken een heel goed scoutingjaar gewenst!

12 mei 2004

De pivo's zijn sinds enige tijd online te bekijken. De link vind je ook in het menu aan de linkerkant. Op de pagina's van de pivo's vind je een stukje over de dodenherdenking in Ulft waarbij Scouting Ulft ook dit jaar betrokken is geweest. Verder alle informatie over de groepsavonden en het geplande zomerkamp van de pivo's. Uitbreiding volgt, dus bezoek de pagina van de pivo's regelmatig.

28 april 2004

Er zijn op verschillende plaatsen op de website kleine aanpassingen gedaan, sommige alweer even geleden, sommige vandaag. Verder is de welpenpagina uitgebreid: van het weekendkamp 2003, de Beukelaar is een fotopagina toegevoegd, er zijn verslagen van het zomerkamp 2003, WEKdag 2003, Installatieavond 2004 en overvliegen 2003, Weekendkamp 2004, Scoutdols (fotopagina wordt gemaakt). Verder is het officiële verslag te lezen van de Wereldjamboree 2002/2003 in Thailand.

Ook zijn de pivo's bezig met het bouwen van een eigen pagina, deze is binnenkort on-line.


Ouder nieuws vindt je hier... ~

 

Links geen menu te zien? Klik hier en als dat niet helpt hier