*
*
*
*
*
*
*

English site English version

Links geen menu te zien? De pagina uit het frame gesprongen? Klik hier en als dat niet helpt hier

20 oktober 2007

De Jotihunt 2007 is weer voorbij. 
De einduitslag is bekend, onze Isselhunters doen pas voor de tweede keer mee maar hebben een hele mooie 5e plaats gehaald. In totaal waren er 38 deelnemende teams. Van harte proficiat met dit mooie resultaat! De einduitslag staat in pdf formaat hier en als plaatje hier en deel 2 hier. Ook nu zijn er weer een aantal opdrachten gepost op Youtube. Opdracht een, tweeandere versie van twee.

20 oktober 2007

Video van de Jotihunt 2006 te zien op Youtube, de zelfgebouwde Incredible machine. Nog een video, Silvolde, Ulft en Gendringen, maar dan lang geleden.

4 oktober 2007

Komende zaterdag 6 oktober is Omroep Gelderland op bezoek in Ulft. Ook leden van Scouting Ulft zullen dan meedoen aan de activiteiten in "De ronde van Gelderland". U kunt meeluisteren tijdens de live uitzending op de radio tussen 10:00u en 13:00 uur op 90.4 MHz en op de kabel via UPC op 103.3 MHz . U kunt ook via internet de uitzending beluisteren op bovengenoemde website. Als u wilt komen kijken dan bent u van harte welkom in Restaurant "In de Proeverij" in Ulft.

De opdracht wordt de dag ervoor bekend gemaakt tijdens de radiouitzending tussen 8:30u en 9:00 uur op vrijdag 5 oktober. Onze voorzitter zal dan ook te beluisteren zijn.

3 oktober 2007

Het meetteam van de Zonnebloemactie is op pad geweest en heeft bij iedereen die zich heeft aangemeld de zonnebloem opgemeten. Binnenkort wordt bekend gemaakt wie er een prijs heeft gewonnen. De prijzen zullen bij de winnaars thuis worden overhandigd.

Jotihunt banner 2007

De explorers en Pivo's doen weer mee aan de Joti Hunt. Ook dit jaar zullen de meest moeilijke opdrachten worden uitgevoerd in het weekend van de JOTA.

14 september 2007

Het bestuur van Scouting Ulft heeft een brief opgesteld voor de ouders van de jeugdleden met betrekking tot de gewijzigde verkeerssiituatie rond ons clubgebouw. In deze brief wordt uitgelegd hoe we omgaan met het parkeren en veilig oversteken bij het halen en brengen van uw kind of kinderen. Verder staat beschreven hoe de jeugdleden veilig over kunnen steken. U kunt deze brief zeer binnenkort in uw brievenbus verwachten.

13 september 2007

Zondag 9 september heeft Scouting Ulft zich weer gepresenteerd op het Centrumfeest in Ulft. Het was mooi weer en gezellig druk en onze kraam werd goed bezocht.

Mensen die in aanmerking denken de hoogste zonnebloem van Ulft te hebben, kunnen contact opnemen met ons meetteam via actie@ulft.scoutnet.nl

4 augustus 2007

De website van Scouting Ulft gaat verhuizen! Er zijn tijdelijk wat problemen met de bereikbaarheid van de Scouting Ulft pagina's. Mocht u vreemde foutmeldingen krijgen dan kunt u ons tijdelijk in ieder geval bereiken via http://users.scoutnet.nl/~ulft/indexframe.html

10 mei 2007

Inmiddels is het gebouw weer bereikbaar voor het verkeer. De weg is geasfalteerd. Nu zijn ze bezig met de afwerking: de parkeerplaatsen en verlichting. De welpen, gidsen en verkenners gaan dit weekend een weekend naar Flevoland, naar de Fundays. Veel plezier!

2 mei 2007

De zonnepitactie is inmiddels voorbij. We willen iedereen die 1 of meer zakjes gekocht heeft of gewoon een bijdrage heeft gegeven heel hartelijk bedanken.

Verder goed nieuws: de reconstructie van de bongersstraat is bijna gereed. Op 8 mei wordt de laatste laag asfalt aangebracht, hiermee is de weg dan klaar voor gebruik. Het doel van de aanpassing van de weg bij ons voor de deur is een lagere verkeerssnelheid dus meer veiligheid bij het oversteken en tevens een betere zichtbaarheid, vooral in de winter. Dit heeft de gemeente gerealiseerd door het plaatsen van een wegversmalling met middengeleider en het plaatsen van extra straatlantaarns.

We zullen de ouders en leden via een brief op de hoogte brengen van de nieuwe verkeerssituatie die is ontstaan en hierbij een aantal adviezen geven voor een optimale verkeersveiligheid bij het parkeren en bij het brengen en halen van kinderen. Tevens gaan wij de politie uitnodigen om voorlichting te geven.

Wij zijn op zoek naar een nieuw secretaris. Onze huidige secretaris heeft helaas het besluit moeten nemen om te stoppen met zijn activiteiten. Als u interesse heeft of u wilt meer informatie dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met het bestuur via info@ulft.scoutnet.nl.

15 april 2007

In de periode van 16 tot en met 21 april houdt Scouting Ulft weer haar jaarlijkse zonnepitactie. Dus we komen dan 's avonds en zaterdag overdag weer bij u aan de deur met zakjes zonnebloempitten. We hopen dat u allemaal een zakje van ons koopt.

Verder foto's van de reconstructie van het laatste deel van de bongersstraat die de verkeerssituatie bij ons voor de deur een stuk veiliger zal maken.
Reconstructie bongersstraaat, aanleg middengeleider, 15-4-2007
Meer foto's

11 januari 2007

Nog een internetpagina, dit keer voor ouders en kinderen. Hoe begeleid je als ouder je kind op internet? Wat is er nu zo leuk aan internet? Wat zijn cookies? Je leest het op de website Mijn kind online.

6 januari 2007

Grijpjekansen.nl ! Hebben jouw ouders het financiëel niet zo ruim? Dan mag je deze site niet missen! Hier vind je alle regelingen speciaal voor kinderen uit gezinnen met een smalle beurs. Zodat jij toch bij Scouting kunt. Zoek op welke kansen jij kunt grijpen en stap ermee naar je ouders... Laat het geld niet liggen!

5 januari 2007

Sinds 1 januari hebben we een nieuwe secretaris. Brigit, heel erg bedankt voor jouw geweldige inzet gedurende vele jaren op allerlei terreinen! Verder wensen we Fred heel succes en vooral ook veel plezier als nieuwe secretaris van Scouting Ulft. Het nieuwe contactadres van Scouting Ulft vind je op de contactpagina.

2 januari 2007

Wij wensen alle vrijwilligers, alle leden en alle ouders en verzorgers en natuurlijk ook de bezoekers van deze pagina een heel goed 2007 toe!

22 december 2006

Het bestuur heeft een adverentie laten plaatsen in de Ulftse Krant om alle vrijwilligers van Scouting Ulft te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Hele fijne kerstdagen allemaal!

26 oktober 2006

Wil je weten hoe mensen die geen lid zijn van Scouting op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes? Scouting Nederland heeft een eigen nieuwsbrief, misschien leuk om eens te lezen of door te sturen naar mensen uit jouw omgeving.

22 oktober 2006

Nieuwsupdate: De einduitslag is inmiddels bekend, de Isselhunters hebben een 12e plaats gehaald. In totaal waren er 32 deelnemende teams. Van harte proficiat met dit mooie resultaat!

Jotihunt

De Jotihunt is inmiddels in volle hevigheid losgebarsten. De Isselhunters stellen alles in het werk om punten te scoren. Het is de eerste keer dat er door ons deelgenomen wordt aan dit evenement. Toch weten de Isselhunters zich prima staande te houden, zondag 11:00 uur was de tussenstand de 15e plaats in het classement.

7 oktober 2006

Gisterenavond 6 oktober was het zover: het was tijd om over te vliegen, 1 kabouter, 3 welpen, 4 gidsen, 5 verkenners en 1 explorer zijn overgevlogen naar hun nieuwe speltak. Van harte proficiat allemaal en een hele fijne tijd bij je nieuwe speltak. We hadden voor alle jeugdleden en de ouders die er waren ook nog een verrassing, voor we begonnen met overvliegen hebben we een vossenjacht gehouden. Dit was een vossenjacht met een zender en vossenjachtontvangers. Hiervoor hadden we de hulp ingeroepen van onze JOTA zendamateurs PA3CAH en PE1NGR. We willen ze graag bedanken dat ze deze vossenjacht mogelijk hebben gemaakt.

We doen dit jaar een keertje niet mee doen aan de JOTA, de explorers en pivo's doen dit jaar wel met aan de JOTI hunt zoals al eerder te lezen was op deze pagina. Het bijzondere is dat niet alleen leden van Scouting Ulft meedoen, maar dat ze met de andere scoutinggroepen uit de het gemeente Oude IJsselstreek samen ingeschreven hebben voor "~~~ The hunt for the hidden Relic ~~~". Opdracht 1 is uitgevoerd, heel binnenkort zullen de inwoners van de gemeente het resultaat van opdracht 2 kunnen bekijken...

Wil je meer weten over de Jotihunt klik dan op de Jotihunt banner hierboven. Op die pagina zal tot de JOTA/JOTI en ook tijdens dat weekend regelmatig nieuwe informatie geplaats worden.

27 september 2006

Door een storing is deze welkomspagina gisteren en vandaag niet beschikbaar geweest, inmiddels is het probleem weer opgelost.

26 september 2006

Op 4 oktober gaan we overvliegen! Verder kun je nu een luchtfoto (satellietfoto) van ons gebouw bekijken (N 51.88203 E 6.38672). En een overzichtsfoto (het huisnummer klopt overigens niet meer, de kaart is al wat ouder).

Zonnebloemactie 2006

Mensen die in aanmerking denken de hoogste zonnebloem van Ulft te hebben, kunnen contact opnemen met ons meetteam via actie@ulft.scoutnet.nl

14 september 2006

Op de welpenpagina zijn nieuwe foto's van de groepsavonden geplaatst. Ook tijdens het zomerkamp van de gidsen en verkenners in Geesteren zijn enkele foto's gemaakt van de installatie.

De explorers doen dit jaar mee aan de JOTI Hunt!

7 september 2006

U kunt ons zondag 10 september in actie zien op het Centrumfeest in Ulft. We verklappen nog niets maar we zullen ons op een kleurige manier presenteren. Komt u zeker bij ons langs, u vindt ons op het Kennedy plein. Het centrumfeest gaat van start om 12:00 uur en duurt to 18:00 uur.

Heeft u altijd al gedacht dat een functie als leider of bestuurslid iets voor u is? Of juist helemaal niet? Kom dan vrijblijvend eens kennis maken op het centrumfeest of op een van de groepsavonden.

 

1 september 2006

Inmiddels is de vakantieperiode weer voorbij. De kampen zijn weer geweest, over zijn alleen nog de herinneringen aan het mooie weer...

Welkom terug en op naar een nieuw scouting jaar. Veel plezier!


Ouder nieuws vind je hier...

Nog ouder nieuw staat hier.

~

 

Links geen menu te zien? Klik hier en als dat niet helpt hier