Scouting Uotha
Verhuur informatie

Omgeving

Maashorst

Het grote natuurgebied de Maashorst is gelegen in de gemeentes Bernheze, Uden en Landerd en Oss. Meer informatie over de Maashorst kunt u hier vinden.

De Maashorstboeren hebben wandelingen uitgezet die onder andere over hun akkers lopen. Hun web-site kun je hier vinden.

Bedafse bergen

De Bedafse Bergen is een langgerekt natuurgebied van 75 ha dat zich bevindt ten noordoosten van Vorstenbosch en ten noordwesten van de buurtschap Bedaf. Het grootste deel ervan ligt in de gemeente Uden, welke ook eigenaar van het gebied is.

Meer informatie over de Bedafse bergen kunt u hier vinden.

Activiteiten

Billy Bird park

Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk zit u dankzij de combinatie van binnen- en buitenattracties altijd goed! Het park heeft voor ieder wat wils en is hierdoor bijzonder geschikt voor een actieve schoolreis, een spetterend kinderfeestje of een gezellige familiedag!

Meer informatie over Billy Bird park vind je hier.

Hullies speelboerderij

Hullie Speelboerderij in Uden is het ideale dagje uit voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Het is weersonafhankelijk en kei gezellig. Er zijn vele binnenspeeltoestellen, maar ook buiten is er vanalles te doen. Dé lokatie voor een heerlijk dagje uit, kinderfeestje, schoolreisje of familiedag.

Meer informatie over Hullies vind je hier.

Tiswa speelboerderij

Heb jij ook altijd al eens in een maïszwembad willen badderen? Of zou je wel eens willen racen tegen al je vriendjes op de super vette skelterbaan? Dit kan allemaal bij Speelboerderij Tiswa. Is dit toch iets te spannend? Dan kun je ook met grote blokken komen bouwen.

Meer informatie over Speelboerderij Tiswa vind je hier.

De Mastworp fietsverhuur

De Mastworp is dé fiets, tandem & mountainbike verhuurder van Uden en omstreken. Fietsen kunnen worden afgehaald op ons verhuurcentrum, of op locatie bezorgd worden. Verder hebben we een aantal GPS-tochten door natuurgebied De Bedafse Bergen en deze zijn geschikt voor elke doelgroep...

Meer informatie over de Mastworp vind je hier.

Traxx karten of laser-gamen

Bij Traxx kunt u karten of Laser-gamen. Er zijn ook arrangementen mogelijk. Meer informatie vind je hier.

Drie SSS-en zwembad

Het zwembad in Uden is te vinden midden in het centrum aan de Pastoor Spieringsstraat 10a.

Meer informatie over het Drie SSS-en zwembad vind je hier.

Golfbad Oss

In Oss is het Golfbad. Met glijbanen en een Golf-slag-bad.

Meer informatie over het Golf-bad in Oss vind je hier.