Scouting Uotha
Verhuur

Ons clubgebouw is in de weekenden en tijdens vakanties te huur. Het is geschikt als locatie voor groepen tot ongeveer 80 kinderen. Kijk op onze foto pagina om een idee te krijgen van de accomodatie.

Voor meer informatie en een vrije data, neem contact op met de beheerders.

Tarieven

De huurprijs voor kampweken en -weekenden bedraagt €5,75 per persoon per nacht met een minimum van €115,- per nacht. Bij weekendverhuur is het gebouw beschikbaar vanaf zaterdagmiddag 14.00 uur.

De waarborgsom bedraagt €75,- per huurperiode; dit bedrag wordt terugbetaald als het gebouw weer schoon en zonder schade is achtergelaten.

Ligging

Ons gebouw, 'Het Kompas', bevindt zich in het sportpark aan de rand van Uden. Dit park is van oorsprong een oude kloostertuin en biedt tal van mogelijkheden voor allerlei activiteiten. Het winkelcentrum van Uden is op 10 minuten loopafstand van het clubgebouw. Het busstation in dit centrum biedt regelmatige busdiensten naar Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.

Meer informatie over Uden kunt u hier vinden.

Het gebouw

Het gebouw bestaat uit 3 lokalen met een centrale middenruimte. Aan deze middenruimte bevindt zich ook de keuken. Het gebouw is voorzien van douches, toiletten en een invalide toilet. Op de bovenverdieping bevindt zich de leidingruimte. Aan de voorzijde van ons gebouw ligt een grote parkeerplaats en aan de zijkant van ons gebouw een grasveldje. Aan de achterkant bevindt zich een grote kampvuurkuil. Neem om een goede indruk te krijgen van het gebouw eens een kijkje op de fotopagina.

Adres

Clubgebouw 'Het Kompas'
Volkelseweg 35
5405 NA Uden

beheerders

Marleen Smits
Volkelseweg 35
5405 NA Uden
[E-mail]