Huuraanvraag

Enkele belangrijke zaken om te weten voordat u doorgaat...

Het huren van het gebouw kostte €3,50 p.p.p.n. met een minimum van € 87,50 (Dit komt overeen met 25 personen).

U betaalt daarnaast per dag een bedrag van €10,- voor elektra, gas, water en afval.

U betaalt een borg van € 115,- die u teruggestort krijgt  nadat alles gecontroleerd en in orde bevonden is bij het verlaten van het gebouw.

U kunt hier alle huurvoorwaarden nalezen.

Ons beleid is er op gericht, dat de eigen groepen de eerste keuze hebben bij het invullen van de jaarplanning. In september wordt in een vergadering vastgelegd in welke weekenden van het dan gestarte scoutingjaar het gebouw bezet wordt door één van onze eigen groepen. Pas na deze vergadering worden aangevraagde data voor het jaar 2008 - 2009 definitief gemaakt.

Indien u het gebouw voor een weekend huurt, buiten de zomervakantie om, kunt u er op zaterdagmiddag tussen 13.00 en 18.00 uur geen gebruik van maken. Al onze groepen draaien op zaterdagmiddag op deze tijd. U zult dan een programma "buitenshuis" moeten organiseren.

Stap 1:
Kijk in de kalender hiernaast of de data tot september 2009 die u voor ogen heeft nog beschikbaar zijn. Data met externe verhuur en een eigen speltak zijn uitgesloten van verdere verhuur.

Stap 2: Vul het onderstaande formulier in en druk daarna op verzenden. Door het versturen van dit formulier neemt u een optie op de aangegeven periode. Aan de e-mail die op deze wijze wordt verzonden kunnen verder geen rechten worden ontleend. U krijgt zo spoedig mogelijk (binnen 3 werkdagen) bericht of deze optie omgezet kan worden in een reservering.

Uw E-mailadres (invullen i.v.m. antwoord!!)
Naam 
Adres
Postcode
Woonplaats
Tel.nr (zonder streepjes, met netnummer a.u.b.)
Namens welke instantie wilt u huren (school, vereniging, ...)?
uit .
Geef aan met hoeveel personen u wenst te komen. Dit aantal is inclusief de (bege)leiders:
 
Vul hier de gewenste aankomstdatum in.
.
 
Vul hier de gewenste vertrekdatum in.
.

Eventuele vragen of opmerkingen:

Druk op een van deze twee knoppen :
   of  

Indien u meer informatie nodig heeft, kunt u bellen met Dhr. Jan van Helvoirt: 013-5345705