Het Goirlese scoutinggebouw is eigendom van de gemeente en wordt door ons gebruikt. Het gebouw wordt in de eerste plaats gebruikt door onze eigen speltakken op de zaterdagen. Verder gaat elke speltak ongeveer 2 keer per jaar op weekend, en dan gebruikt men meestal ook het eigen gebouw.

Als het gebouw niet door ons wordt gebruikt, is het te huur. Vooral veel basisscholen uit de omgeving verblijven in Goirle tijdens het schoolkamp van groep 8. Ook scoutinggroepen uit alle delen van net land strijken hier neer voor een zomerkamp.

Om een indruk te krijgen van de ligging en het interieur zijn hiernaast van de verschillende ruimtes en buitenterrein foto's geplaatst.

Het gebouw biedt plaats aan maximaal 40 personen. Er is een volledig ingerichte keuken, invalidentoilet, toiletten en douches en 2 vertrekken met nooduitgang om te overnachten. Het gebouw is opgebouwd rond de centrale hal. Deze hal is aangekleed in Middeleeuwse stijl: een thema hoeft u dus niet meer te zoeken.

Bij het gebouw zit een groot terrein, waar onder andere een grasveld (voetbal, basketbal,..) en een kampvuurcirkel (voor ruim 200 mensen) op zijn gesitueerd.

Verder hebben we een selectie van attracties in de omgeving toegevoegd.

Het verdient de aanbeveling om hier (dus via internet) een aanvraag te doen voor een huurperiode!