Waterscouting Venlo is een waterscoutinggroep uit Venlo die zijn plek gevonden heeft in de jachthaven in Blerick. De officiële naam is Belletable-Stella Maris, het is een leuke vereniging waar je als jongen of meisje van 8 tot 18 jaar oud terecht kunt voor spellen op en rond het water, voor roeien en zeilen. Deze site geeft een indruk van wat de groep allemaal te bieden heeft voor jou, maar het zelf beleven is toch het beste om te weten te komen of het leuk is, dus kom vooral een keer meedraaien op zaterdagmiddag. Je mag 3 keer gratis meedoen!

Ook voor personen ouder dan 18 jaar is de waterscouting een prachtige vrijetijdsbesteding! Kijk voor alle mogelijkheden door hier te klikken. Kun je niet varen? Geen probleem. We leren het je! Laat je dus uitdagen als vrijwilliger bij Belletable - Stella Maris.

In het menu kun je doorklikken en te weten komen wat voor speltakken we hebben, hoe een gemiddelde zaterdagmiddag eruit ziet, hoe een zomerkamp is ingedeeld en wat je zoal nodig hebt als waterscout. En als je dan nog vragen hebt kun je gewoon contact opnemen.