Onze jongste leden zitten bij de ZeeWelpen.
Als je bij de scouting komt dan ga je waarschijnlijk naar de ZeeWelpen, Dit zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Ze leren alle basiszaken van de waterscouting. Zeilen in een oppi dat doen ze het meest. Uiteraard onder begeleiding van minstens één motorboot voor de veiligheid. Naast het varen in een oppi gaan ze ook wel eens met de motorboot, zeilboot of roeiboot het water op. Ook kun je insignes voor het zakmes en knopen halen. Supercool! Bij de ZeeWelpen krijg je een reddingsvest van de vereniging.Ze gaan drie keer per jaar op kamp: 1 nacht in de herfst, 2 nachten in de lente en 4 nachten in de zomer.
 
Zit je al lang bij de ZeeWelpen (of ben je 11 jaar) en heb je dus de basis van de waterscouting onder de knie dan ga je naar de ZeeLeeuwen. Ze hebben dezelfde leiding als de ZeeWelpen!

Hallo, ik ben Joris en zit sinds vorig jaar bij de welpen. Het is hier heel erg tof, want we doen allemaal leuke dingen. Straks gaan we roeien, vorige week hebben we pannenkoeken gebakken en volgende week gaan we zwemmen. In de zomer varen we veel in de oppi's. Dat is super! Bekijk het filmpje maar eens. Je moet bij de zeewelpen natuurlijk wel je zwemdiploma A hebben!