@scoutnet.nl

ScoutNet Nederland - Subdomeinen

Het is weer mogelijk, om subdomeinen onder scoutnet.nl aan te vragen. Het gaat er hier dus om, om je groepssite bv als www.groepsnaam.scoutnet.nl te kunnen hebben, in plaats van iets wat er uit ziet als een persoonlijke site (bv www.scoutnet.nl/~groepsnaam).
Overigens is het ook helemaal mogelijk, om een ScoutNet subdomein elders te hosten, bv op een eigen server. In dat geval levert Scouting Nederland / ScoutNet alleen de DNS verwijzingen. Die externe server zal dan wel moeten luisteren naar dat ScoutNet adres, wat niet altijd mogelijk is bij externe hosting providers!

Deze dienst is bedoeld voor Nederlandse scoutinggroepen, en eventueel voor andere scouting projecten die elders geen plaats kunnen vinden. We maken geen persoonlijke domeinen aan. Regio's, labelterreinen, ScoutShops en landelijke activiteiten, kunnen een domein krijgen onder scouting.nl, waarvoor andere regels gelden. Zij kunnen dus NIET hier terecht.

Voor alle duidelijkheid: een subdomein omvat niet automatisch ook ruimte voor een website, maar dat is wel los aan te vragen. [LINK]

Overige regels:

Aanvragen

Aanvragen verloopt via dit formulier. De aanvraag dient gedaan te worden door iemand die in Scouts Online de functie van webmaster of (groeps)secretaris heeft, van het organisatie-onderdeel wat de aanvraag doet.
Je inschrijving zal gecontroleerd worden en je hoort dan zsm terug of hij afgehandeld is, of dat er iets niet klopt.

Stuur opmerkingen aan: support@scoutnet.nl
Copyright © ScoutNet Nederland (onderdeel van Global Scoutnet) 1996-2013.

ScoutNet Nederland